Elektronikai fejlesztési munkáink meglehetősen szerteágazóak – „ahogy az élet hozta”. Ezért átfogó leírás helyett inkább néhány példát mutatunk be az alábbiakban.

Elektronikus „átbeszélő” készülék
Bankokban és más kifizetőhelyeken vált szükségessé a golyóálló üveggel védett, zárt pénztárakban olyan készülék alkalmazása, mely az ügyfél és a pénztáros közti párbeszédet zavartalanul, oda-vissza lehetővé teszi.
Bővebben...


Éberség ellenőrző
Őrhelyeken, felügyeleti központokban jól alkalmazható a személyzet éberségének ellenőrzésére. A készülék véletlenszerűen, különböző időközökben először fény-, majd hangjelzést ad. Az őrnek ekkor meg kell nyomnia a nyugtázó gombot. Amennyiben ez nem történik meg, a készülék riasztást ad, melyet tetszőleges módon lehet feldolgozni, pl. biztonsági rendszerre csatlakoztatva vagy helyi hangjelzéssel. Az éberség ellenőrző készülékek önálló hálózattal is kialakíthatók.
Bővebben...Zsilipvezérlő
Banki pénzátadó zsilipek biztonságos használatát teszi lehetővé. Megakadályozza, hogy a zsilip két ajtaját egy időben ki lehessen nyitni.
Bővebben...


Személyzsilip-vezérlő
Nagy biztonságú munkahelyekre (számítógépterem, adattár, stb.) történő belépés biztonságát segíti. Többnyire kártyás vagy kódos beléptetőrendszerrel együtt működik. Megakadályozza, hogy a zsilip két (esetleg több) ajtaja egyszerre nyitva lehessen. A zsilip érzékeli a benne tartózkodó személy súlyát. Amennyiben a súly kívül esik a beállított értéken, az ajtó nem nyit, és a rendszer külön „súlyriasztást” ad.
Bővebben...

Házi vízellátó rendszer vezérló
Ahol a ház fúrt kútból kapja a vizet fontos, hogy a vízellátás mindig biztosított legyen. A kútból a búvárszivattyú a puffertartályba pumpálja fel a vizet. Innen hidrofor megfelelő nyomást előállítva továbbítja a ház vízhálózatába a vizet.
A búvárszivattyú és a hidrofor működését hangolja össze az automatika. Megakadályozza a búvárszivattyú tönkremenetelét, ha nincs elegendő víz a kútban, és megakadályozza a puffertartály túltöltését. Ezzel vizet és energiát takaríthatunk meg.
Bővebben...Sportcélú eszközök


Strike Trainer - Ütéserő-mérő készülék
Ez az elektronikus mérőkészülék hatékony segítője lehet az olyan küzdősportokat gyakorlóknak, ahol az ütések ereje, pontossága, gyorsasága döntően fontos (karate, boksz, stb.).
Bővebben...
"Fotocellás" időmérő készülék
Olyan sportágaknál, ahol a start - cél közötti idő pontos mérésén múlik a helyezés, jól használható ez a berendezés. Két optikai elven működő kapuval rendelkezik. Az egyik kapun történő áthaladáskor indul az óra, a másiknál leáll.
Bővebben...


Copyright © 2011 Blue Tube Bt, Inc. All rights reserved.